Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Luna kouzlí

Luna kouzlí

kopretina7777 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Naděje umírá poslední. A někdy ve tmách svítí měsíc...

Za luny kouzel
hledám noční kvítí
paprsky tiší mne
obejmou tišivě
a noční taje
pohltí mne

Zář luny
vytrhala ostny
mému žití

Dokud světlo je tu
i když ve tmě
cestami půjdu
i když jsou zrádné

A nyní
plynu časem
a občas pláču
úžasem
že luna
za tmy svítí
a
žije noční kvítí
a mě těší žití

V noci padá stín
pevně vlasce luny
uchopím
svým snem
než začne den

Ve tmách
luna
zažene strach
A krása luny
obarví mé
sny
zlatou barvou
kouzlí
do temných zákoutí
Publikoval(a): kopretina7777, 1.6.2021
Přečteno (25x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mys

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 19:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti