Louka
Louka
Anotace: Ráda chodím za zahradu za těmi slunéčky v trávě...
Na louce
se rodím
ožívám
květy prožívám
V pampeliškách
ve sluníčkách
křehkých
se zeptám
zda li mohu ještě
jíti v dáli
Sluníček
vlásků střapatých
žlutých buclatých
se zeptám
zdali ještě
jíti mám
Jíti v jinou dáli
nežli znám
květů
se zeptám
Žiji loukou
kvetu
umírám
Chmíří pampelišek
vane v cestě mé
a já letím s ním
nevím kam
rodím se
odkvétám
jíti mám kam
a tak
louku ráda mám
Publikoval(a):
kopretina7777, 27.5.2021