Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Já mám ráda všechno luční kvítí,šeřík krásně voní:-)
27.5.2021 21:49 | kopretina7777
To mám taky rád, hlavně šeřík. A vzpomínám si, jak jsem byl jako malej kluk smutný, když vítr odvál princeznu Pampelišku, letos by zmrzla. M.
27.5.2021 10:35 | Mirastus