Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Býti kopretinou

Býti kopretinou

Přeji si být
kopretinou
z jara louku obveselit

Vyrůst v drnech
a
plakat ve snech

A za slunce
dát
vůni sladce

A dnes prší
život bolí
lístky padají
k zemi

Prahnu po naději
ze smrti
půda těží
pro
další květ

Bolí
mé lístky okvětní
na další květ
čekám potají
Publikoval(a): kopretina7777, 24.5.2021
Přečteno (29x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., Lipová, Marcone

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 19:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti