Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dlaně jako holubice

Dlaně jako holubice

kopretina7777 Básně » o Lásce

Anotace: Ku osudu,vpily se naše čáry v dlaních ,v sebe...

V pobledlých rukou
Tvých
jsem vrytá
duše naše ukrytá
linkami tvými i mými
v dlaních spojenými

Na oltáři
dal jsi mi do vlasů
růži
v naprostém tichu
za propojení dlaní
a vrásek přání
přání lásky
navždy

A já
mlčky ti píši
do dlaní
prsty kreslím
pokání
za hříchy lásky
proběhly srdcem teskně
mrzí mě i Tebe

Pokání proti lásce
do čar života
vepisuji
pro tebe
svou duši
vydechuji
k tobě
a ty ji pohltíš

Stále znovu
chceš mě dýchat
mocné pouto
vryl nám lásky
hlas
mění život
i čas

V tvých dlaních
se ukryji
svýmy prsty v tvých
pobledlých dlaních
čáry do svých vepisuji
tahy obkresluji
naši duši
vepisuji v nás
dlaně vpíjejí
se v sebe
a kouzlo vzlétlo
v nás

Čarami v
dlaních spojeni
navždy
Jako holubice
spojily se dlaně
naše
ač křehce
dotýkáme se jimy vzletně
ku osudu
Publikoval(a): kopretina7777, 17.5.2021
Přečteno (85x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 18:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti