Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Fénix

Fénix

Jsem
ohořelá zeď a prach
jsi snů vrah

Já byla myš
a šla blíž

Si životní
lekce
zabila jsi mě
lehce
v mém
popelu jsi se
koupala

Však fénix vstal
aby zapoměl
na popel

Oheň vzplál
neuhořím
jsem dál
a ty
v posledním běsu
se třepeš
jako můra u svíce

Plachtíš v mém
plameni
křídla ti v mém
dechu ohoří

V nenávisti
bez křídel
jaký máš
smutný děj

Ač si započala
oheň
jsem fénix
a tvé kruté
nitro
mě nezabilo
Publikoval(a): kopretina7777, 11.5.2021
Přečteno (33x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07, C.I.F

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 18:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti