Hvězda přání
Hvězda přání
Chyť si svou hvězdu
teď z jara
z nebe prší
Žij z hvězdami
s lunou zpívej si
žij volností svojí
co vše předčí
Hvězda cítí se
volná
ve svém jasu
nezmeškej srdce
krásu
Žij svoji hvězdu
mazli se s ní
miluj se s ní
a sny se splní
Publikoval(a):
kopretina7777, 10.5.2021