Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kudy chodím

Kudy chodím

Zazpívám si s hvězdami
kudy chodím
kudy bloudím
cestami
od jara do zimy

Kdy sníh taje
a čeká 1.máje
kdy meluzína
živé odfouká
a větřík zpět
přivane křídla kouzelná
a spletá
vánkem
vichrem
klidem
osudu vřetena

Vřetena žijí
když je osud živí
a navíjí se samy
za vůně života
a novými hrami
životními

Často
bloudím u kvítí
s bludičkami
a chci
tát a plakat
ve volnosti
pod hvězdami

A občas prším
slůvka zjizvená
když pohladí mě
kopřiva

Křídla spálená
létají do dáli
a naděje v květu
zůstaly

Víčka unavená
zavřu a spím
jara dech zřím

Zrcadlím v hojnosti
lásky
ve všech bytostech
svůj sen
a
začíná můj den
Publikoval(a): kopretina7777, 7.5.2021
Přečteno (27x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 19:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti