Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svázané ruce

Svázané ruce

kopretina7777 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Bolavá a naivní nahá před všemi,tak jsem si připadala,upřímná a lidé hodili na mě své komplexy, a ja se nebránila, byla jsem mladá a hodná, tak jsem se zklamala v lidech, ale manžel,rodina,přátelé a dobří lidé mě drží nad vodou

Svázané ruce
a nahá do půl těla
přec jsem snila
přec jsem v srdci hrála
melodii důvěry

Dobrá srdíčka mě
za ruku držela
a já zůstala tu
téměř
celá nepomačkaná
a nezvrásněná
snivá jsem byla

Držela jsem hvězdu
v dlaních
nahou jako

přála jsem si
abych se oblékla
a duše má zmizela
v přestrojení

Házeli jste
kamení a hlínu
vaši špínu
na můj křehky svět
pít dávali jed
zrazovali
klamali

Má duše
ve stínu měsíce
lpí nehnutě
na snění
na dobra jmění
A dobří se našli
do srdce opět vešli
rozvázali
mi ruce
a zahojili rány
pro dobro ve
vás
žiji jsem tu
Publikoval(a): kopretina7777, 5.5.2021
Přečteno (26x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07, Marcone

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 18:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti