Říkal jsi
Říkal jsi
Říkal jsi
Lásko má nebreč
šaty si svleč
jsi chůva i meč
Za tvoji lásku
dám ti srdce
na provázku
Tak provaz uvaž
co s ním
považ
Jsem tvá hlubina
ty princezna má
jsi můj dech
patříme k sobě
na živu i v hrobě
A zemřela žena
smyčka je zatažena
ve vesmíru má duši
vzbuď ji
ona jen spí
Publikoval(a):
kopretina7777, 2.5.2021