Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Být větrem

Být větrem

kopretina7777 Básně » o Přírodě

Anotace: Miluji vítr ve vlasech, i když v horku vane. Miluji větru spády hravé

Chtěla jsem
umřít
vítr nesl

přání

Vítr
chvěl se
ve vlasech
i lístcích

Vítr nesl
do zapomění
starosti denní

Na větru
lpění
den po dni
Teď nese mě
z víru země
k oblakům
vstřic
snům

Vítr má
láska nekonvenční
ke mě patří
jako
k noci hvězdy

Dech celičký
v mém dni
větru patří

Myšlenky zní
ve větru
se chvějí

Po kraji
rozhostil se
sen
větrem
toužím být jen

Chtěla jsem
s větrem
souznít
necítit
nebýt

Slyšela
jsem svůj
dech
s
větrem
ve vlasech

To foukající
nic
bylo mnoho
bylo víc
prostupovalo
duši
bez hranic

Chtěla jsem
být větrem
plynout
časem
za věčného
letu

Volnost cítit
nebýt
a přesto
dění měnit

Větrem
chtěla jsem
být...
Publikoval(a): kopretina7777, 25.4.2021
Přečteno (102x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, C.I.F, Lipová, Marcone

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 19:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti