Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
C.I.F zůstanu u svého členění textu,toto mi vyhovuje.Ale děkuji za názor,vážím si názorů, pokud jsou slušé a neuráží člověka...
26.4.2021 8:23 | kopretina7777
C.I.F moc ti děkuji, víš jsem ráda, když mě někdo vede k zdokonalení a ráda jsem ti propůjčila hloubku vřádcích...kopretina
25.4.2021 18:24 | kopretina7777
Stylistika se mi nelíbí. Existuje mnoho způsobů jak interpretovat pomlky než řádkováním. Tím méně té stylistické úpravě rozumím, když vidím, že fonetika je perfektní. Nicméně, když toto překlenu, mají tyto verše takovou hloubku, že jsme se v ní musel na několik okamžiků utopit a několikrát si je přečíst. Proto ST.
24.4.2021 22:31 | C.I.F