Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slunce v řece

Slunce v řece

Mám tvář
kata
a
snítku holubice

A pěji píseň
radostně
tence

A slunce
padá z obzoru
červánky
rozkrájeno

A já piji
čaj
a
někdy víno

Tvář kata
a oči
do červánků
se namočí

A
poté slunce
zář rospustí
v
řece

A za měsíčku
dravec
vraždí
věčné holubice

A já
pozoruji
konec slunce
v řece
Publikoval(a): kopretina7777, 22.4.2021
Přečteno (107x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Mirastus, Hedullinn, Marcone, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 22:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti