Poslední přípitek
Poslední přípitek
Andělé vrávorají
nad
posledním přípitkem
Zastání nedají
sami ho hledají
Jako
můry u svíce
polykáme slzy
padají na líce
stékají světem
Vrávoráme
blouzníme
v nadějích
Zdá se nám
o ráji
který
všichni hledají
Publikoval(a):
kopretina7777, 14.4.2021