Odlesk a hlubiny
Odlesk a hlubiny
V mé
tabulce hodnot
skrývá se můj
život
Tep
dech
a stín
Odlesk
často klame
a hlubiny
jsou zrádné
Hlubiny
ve mě
hledej
bez odlesku
zrcadel
povrchních
Hledej tep
a
smích
smutek
v očích
mých
do hlubin
volaných
Publikoval(a):
kopretina7777, 10.4.2021