Beznaděj
Beznaděj
Anotace: Hlubiny duše, vpíjejí se v čase, za zvuku beznaděje.
Čas se vpíjel
do
hlubin duše
Duše
toulavé
k smrti bolavé
věčně sténají
mír hledají
Duše
znají své
Znají
pravdy zlé
Duše
trápí se
ve
zdech věčnosti
Duše
hledají světel
a
čas křídel
a
své sny
Publikoval(a):
kopretina7777, 8.4.2021