Tma duše
Tma duše
Sloužila mi tma
a
vesmír
a
ptáci bez křídel
a plakali jsme
jako děti
když
čas
vše zabíjel
Měsíc
je v dáli
dnes
padla srna
tmou utlučena
Měsíc je
v dáli
tma je kat
proto
budeme ze tmy
pospíchat
Publikoval(a):
kopretina7777, 6.4.2021