Rozhřešení
Rozhřešení
Vytryskne mi
morek z těla
Prýští údy
jako láva
žhavá
A akce
jenž
hnacím motorem
je mi
je život s grimasami
tam
v údolí
světla a tmy
Lehkost
tajemství motýla
na dlani
jenž
káže rozhřešení
odlétne mi
v životním kázání
křičícím tichu
jenž
bije v nitru
Tajemství
životních zákoutí
motýla na dlani
a
zcestné pokání
jenž si odnes
do nebes
v tíži země
zhyne
Motýl
V ranní rose
v těžkostí křídel
třese se v mém
světě
jenž ku trestu
dostal
než pozná ráj
Publikoval(a):
kopretina7777, 7.3.2021