Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vrátím ti...

Vrátím ti...

Vrátím ti duhu
aby tvá
křídla blankytná
byla opět
svá

Vrátím ti
svítání
zjizveně stojíš
na stráni

Vrátím ti
tvou hvězdu
v dlaních
ji snesu

Vrátím ti
naději ať
jsou tvá
přání do výšin
nesena

Slepím z prachu
srdce co se
rozdrolilo
Publikoval(a): kopretina7777, 6.3.2021
Přečteno (79x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 06:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti