Věřím v tvou hvězdu
Věřím v tvou hvězdu
Anotace: Věnováno všem dobrým bytostem, hlavne mé mamince a manželovi.
Hvězda nebe
k tobě
slétne
nese přání
vzletné
přání pro tebe
Radost tvá
hvězda světlo
dá
na tvé dlani
ve studni
tkví
usnula ve tvé dlani
věř v ni
Velké tajemství
hvězd
ti přiletěla snést
dát sílu a naději
A
její tajemství
v tvé duši
se zrcadlí
jako v tůni
Hvězda v dlani
je tvá radost
že jsi dobrou
bytostí
Hvězda chrání
tvé poselství
a to předávání
radosti všem bytostem
hvězda svítí všem
Věřím v dobro
a tvé světlo
děkuji
Publikoval(a):
kopretina7777, 5.3.2021