Bezradný motýl
Bezradný motýl
Tvůj pohled
a
anděl padl
k zemi
Rosa
křídla objala
stékala
po kapkách k zemi
Těla hříchem
obejmula
celé srdce
Anděl padl k zemi
šel po kamení
svatý není
A bezradný motýl
v pavučinách
budí strach
Publikoval(a):
kopretina7777, 3.3.2021