Odpuštění v slzách
Odpuštění v slzách
Odpuštění
stéká se slzami
v nedělním tichu
za branou hříchů
Krvavá tam stála
skála
ticha a stability
Krev stékala
po zdech
do děr nerovnosti
a originality
Jiný zdál ses
v krvi
mých hříchů
Odpuštění
v slzách
a
tichu
Publikoval(a):
kopretina7777, 17.2.2021