Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kopíruješ dav

Kopíruješ dav

Pokorně
skloníš hlavu
ovce v davu

Světa chtíč
je tvůj bič
a ty pod ním
zůstáváš rád

Jsi ovce
kopíruješ dav
na nohy se
postav

Klečíš
před davem
ano jsi jím
oslněn

Pozorně kopíruješ
dav
kopíruješ i špatné
jsi rád?

Ovce
prokletí
či dar
Publikoval(a): kopretina7777, 13.2.2021
Přečteno (29x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Lipová

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 11:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti