Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsi všech

Jsi všech

Jsi děvka
má milá
a já to
pochopila

Jsi děvka
neslyšíš můj vzdech
srdce řev
protože
přátelsví nechápeš

V ohni plane
můj vzdech
jsi všech
kolegyně
co vše přetne
svým věnečkem krásným
jenž
všem k nohám hodíš

Slyšíš, k sobě
mě vábíš
a utneš
přátelství mé

Slyšíš to
a srdce mé
krví prší
teskno z tebe
mívám v duši

Jistě chápu,vím
pochopím
jsi všech
slyšíš každého dech
a poté ho udusíš
nechoď už více blíž
jenom mi ublížíš

Já přátelství
hledala
a ty jsi
nestálá
Publikoval(a): kopretina7777, 12.2.2021
Přečteno (152x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 09:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti