Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cítit čistotu

Cítit čistotu

Potřebuji Boha slyšet
zase a znovu
cítit čistotu
ve mě v tobě
v přírodě

Vnímám, cítím
nacházím

Věřím, že ve víře
je síla
Síla
čistých vod a strání
jdu za čistotou
jdu za ní

Síla čistá
a
má víra
že
dobro neumírá

A když potřebuji
cítit čistotu
uchýlím se k
Božímu slovu

K Boží duši
která mi sluší
alespoň cítit ji
malou částí
malinkou vůči Bohu
a věčnosti
vteřinkou
vteřinou let

To je mnoho
a síla proudí
krví
v mé duši září
vyzbrojuje
ku lásce
vyhrané boje
tak těžké
jak mohu snést
těžké jako
svět

V lásky prostotě
čisté jistotě
bušící
tepající
teď mými tepnami
cítím čistotu
a chodím po stráni
vnímám
hry přírody
a
duše obnovy

Síla čistoty
mé jistoty
co hledám
tolik
a ta síla při mě stojí
jako voda chladivá
celým tělem
protéká

A cítím se volná
a čistá
díky Bohu za obnovu
Publikoval(a): kopretina7777, 10.2.2021
Přečteno (86x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Kytka62

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 22:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti