Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nová kamarádka

Nová kamarádka

Jsi kamarádka
milá
stojíš při mě
a slyšíš má slova

Kamarádka sdílná
v kramflecích silná
silná bytost a bystrá dost

Dál
půjdeme spolu
nahoru a dolů
skrze naše cesty
přes další mosty

Půjsdeme dál
přes
mosty světů
a
překročíme dravou řeku

A poznáme svět
potají
sdílnost tajnou
v přátelství
věrnou
Publikoval(a): kopretina7777, 8.2.2021
Přečteno (158x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mys, Lipová

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 15:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti