Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zeptej se bouře, stromu

Zeptej se bouře, stromu

Ptáš se
proč
že nerozumíš tomu
zeptej se
divoké bouře
klidného stromu

Já se ptám
co chceš
mi dát

Dáš
nabídku k sňatku
či chceš
jen brát

Chceš mě
následovat
či
utopit v davu

Zda zchladím
co se třpytí
tvoji horkou
hlavu

Pojď plavat
ku splavu
plaveš
plavu

Všehochutí zvoním
pojď blíž
ať se sklonín

Máš mě rád
já tě nechci
milovat

Kouzlo a sen
hezký je den
pojď si hrát
a
nechci s tebou
spát
jsi
dobrý kamarád
Publikoval(a): kopretina7777, 7.2.2021
Přečteno (129x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 10:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti