Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Faleš mě spaluje

Faleš mě spaluje

Potřebuji
myšlenky co nespalují
Potřebuji
uhasit oheň
co nedá mi spáti
a pálí
a nikdo
oheň
neoddálí


Oheň hoří
svět
se boří

To faleš lidí
mě ze sna budí
hořím
pálím

Jsem ohnivá
kde je voda
chladivá
kde je konec
ohnivého klubka
co mě omotává

Kde je pavučina
v měsíčním svitu
chladnými sny
ať mne omotá
ach
pálí hlava má

Ubíjí mě faleš
a bomba
ve mě tiká
faleš jsou má muka

Kde hledat cestu
Ach ta čistá
upřímnost zvířat
za srdéčko mě chytá
a nadějí ho naplňuje
a manžel čistý anděl
cesta moje...
Publikoval(a): kopretina7777, 5.2.2021
Přečteno (37x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 02:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti