Půjdu dál
Půjdu dál
Anotace: Poučit se a jít dál.
Čas tu je a byl
ztratila jsem
miliony chvil
To když
oheň plál
měla jsem
jít dál
Zchladit popáleniny
od zlých chvil
a jít dál
To když svět
mě zve
a dveře otevře
já
půjdu dál
A tak snažím se
jít dál
popocházím
běžím
někdy v kaluži
ležím
a těžce vrávorám
Osud zve a zval
vcházím
a jdu dál
Každým dnem
znovu
dál
až si vypracuji svaly
které zvládnou jít
v širou dáli
Publikoval(a):
kopretina7777, 4.2.2021