Nevinnost
Nevinnost
Na sobě nevinnost
k sobě se vinnu
světa to jaká ctnost
je vůbec k činu?
Za prahem nevinnosti
v osadě havranů
láska k ctnosti
hledí si nevinnosti
v osadě stínů
Tma
jako minulost
do hlubin volala
co
nevinnost
s láskou sténala
V osadě havranů
na prahu
nevinnosti
jenom snů
po libosti
Publikoval(a):
kopretina7777, 29.1.2021