Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozedraná chodidla

Rozedraná chodidla

Však těžce
zvedám nohu
omotanou obvazem
co poznačila zem

A rozedraná chodidla
mám
a často si zpívám
to od radosti
že mě mohou nohy
nésti
Publikoval(a): kopretina7777, 28.1.2021
Přečteno (22x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 16:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti