Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Splynu s nekonečnem

Splynu s nekonečnem

Můj život
dávno
vyhasnout mohl

Však potřebovala
jsem zjistit
vše co mohu

Potřebovala jsem
říci Bohu
že
tíživou
mám leteckou polohu

A na jméno
zeptat se Boha
jaká je jeho
podoba jména
milion jich
pro mne má

A poté až mé
vlasy zestárnou
a poté
až s nekonečnem
v jeden celek splynu
s časem
jak náleží

Potom nechci vyčítat
nic sobě ani Bohu
a
na tom
mi záleží
Publikoval(a): kopretina7777, 27.1.2021
Přečteno (30x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 15:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti