Pečovati o rostliny
Pečovati o rostliny
Anotace: Zamyšlení bdí v činu.A tak nějak si žiju,jen toho smutného je někdy moc...Nevzdávám svůj optimismus.
Květ zvadlý
prahl po stínu
zaliju květinu
co může kvésti
a dá lidem radosti
Objevovat
tajemná zákoutí
zahrady
Tajemství lásky v nás
a prožít každou vteřinu
obnovovat život
obnovovat
lásky hodnot
A větřík květy zchladí
v parnu
to květy rády
Více hodnotných chvil
jak čas dovolí
a vteřinu využiji k činu
v čase co bude a je
a křídla od bahna a špíny
zdvehnout k nebesům
nechci věřit jenom snům
Chci sny naplnit
chvílemi co vzpomínky
ve mě probudí
A být pochodní
nejsou to jen sny
Pochodeň ve tmě
plane
a mě je krásně
A nastavím dlaně
odhodlaně
semenům
a vložím v hlínu
za brankou
a pečovati o rostliny
napříč temnotou
Publikoval(a):
kopretina7777, 25.1.2021