Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Noční sféry

Noční sféry

Mrazivá noc
zve mě
do propasti
měsíčních sfér
ber jen ber
říká

V mém dechu
ulpívá
noc mrazivá

A noc zavládne
mě s hlasem
končícím nocí
pro noc já jsem

A rána mrazivá
skončila luna
třpytivá
co mi jíst
dala noci

A nebylo jiné
moci
než
nočních sfér
Publikoval(a): kopretina7777, 23.1.2021
Přečteno (30x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Lipová

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 16:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti