Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Díky, snažím se o propojení klasiky s moderním přístupem, v různém stylovém podání.
21.1.2021 15:42 | Litarts
Líbí se mi, dobré a má to i skrytý návod jak psát, nebo se i občas píše současná poezie. ST.
21.1.2021 14:23 | děda včela