Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miluji Tě Petře

Miluji Tě Petře

Petře,
vyznání z lásky
Ti píši
lásko vášnivá
máš křídla
bělostná

Vím, pro mě
Tvá křídla
z nebes přilétla
z hlubin do výšin
mě vynesla
jsi můj strážný anděl
a
křídla Tvá
mi tolik pomohla

Tvá křídla

nesla
do výšin z města
ze skal bolesti
tišila a stále nesla
z bolesti unesla
tam ke hvězdám

Hvězda Tvá zářivá
radost mi přinesla
a celý vesmír
do srdíčka
snesla

Mráz běhá po těle
když mě pohltí
Tvé
rty plné vášně
a je mi hezky
tak krásně

Nejsi klam
jsi anděl sám
a sem tam ztratíš
pro mě peří
abych se držela na nohou
a netápala tmou

A já děkuji Bohu
z celého srdce
co mohu
celým svým životem
lásko za Tebe
Petře
Publikoval(a): kopretina7777, 20.1.2021
Přečteno (169x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 00:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti