Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cestování lodí

Cestování lodí

kopretina7777 Básně » o Životě

Anotace: Sem tam kry ledu,a já mám strach,pluji na lodi,pevné,však zažila jsem bouří dost a tak mám talisman...

Bože,
děkuji ti, předem mého
listu
že našla jsem si
cestu

Cestuji lodí
to se hodí

Bože,
děkuji ti
že ještě mohu plouti
že na svět
hledím s úžasem
pluji a jsem

Bolístky
vítr v plachtách
pofouká
a kry, ledy
odfouká

A já pluji
ja nemám strach
cestuji na vlnách


Pro štěstí
pavouček
z oceli
krk zdobí
houpe se
v taktu srdce
tu klidně
tu prudce

Sem
dotknu se
té oceli
a tak pluji
dál
jak Bůh dal
Publikoval(a): kopretina7777, 14.1.2021
Přečteno (26x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 08:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti