Pro manžela
Pro manžela
Kdybych mohla
rozbrečela bych se
jako malá
Kdybych mohla
svým snům
bych věřit
chtěla
Díky Bohu
slunce mám
manžel
anděl sám
S křídly obejmul
moji duši
a já zapoměla
že
plakat jsem chtěla
Jsi můj sen
anděli
hvězda na zemi
Ty
dobrou duši máš
tišší mé rány
bolesti
A tak
plakat nebudu
oddám se osudu
oddám se
srdcem všem
dobrým bytostem
Však ve tmě
mívám skrýš
to když
chci
zemřít
A ty mě z té tmy
vracíš
a
vtáhneš ke světlu
ke slunci
Ty slunce jsi
zářivé
díky za Tebe Petře
můj živote
I LOWE FOREVER
Publikoval(a):
kopretina7777, 6.1.2021