Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zda vzpomenu si

Zda vzpomenu si

kopretina7777 Básně » o Životě

Anotace: Jaro,léto,podzim,života a zima s šedými vlasy...Zda vzpomenu na léto

Mám ráda hru
ráda hraji v
na tečky
kostek

Která padne
tečka
zda mé léto
zimu přečká

Léto v kostkách
osudu času
a zimu si také ráda
zahraji
vlasy stříbrné
co prožívat budou
kostky co
nadělí

Zda v zimě
vzpomenu si
jak chutnaly maliny
v ústech našich
kostek hřích
jaká tečka
zimy se dočká
zda padne
šestka
Publikoval(a): kopretina7777, 4.1.2021
Přečteno (36x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 12:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti