Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pohádka uvnitř skály

Pohádka uvnitř skály

Pohádko
uvnitř skály
já se tě
táži

Pohádko
je mi teskno
Proč tak je mi
tážu se tě
zemi
tážu se tě nebe
I Bože tebe

Proč pohádko
jsi
uprostřed skal
a
srdce tu život
vytesal
do skály
nezahřeje
nespálí
Publikoval(a): kopretina7777, 29.12.2020
Přečteno (28x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti