Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Křídla vran

Křídla vran

kopretina7777 Básně » o Lásce

Anotace: Tak strašně dávno....A jsem ráda,divoká,naivní,mladší.

S větrem
zapletu se
než luna zhasne
dnes
svítí jasně
do tmavých chvil
hledám osud
co tu byl

Cizí
tažná obejmutí
nerada se vrací
k
nové chuti

Já jdu láskou
tou bezednou
beru to co nabídnou
život cestou strmou
falešnou

Tažná křídla znám
a
černá křídla vran

Neuniknu chutím
dychtivým očím
dívat se zkusím
ráda hlubiny okusím

Na chvíli
plášť bílý
a
cizí jméno
pod něj dám

A láska plápolavá
krabičku sirek
do noci mi dala

Plamének hoří
a
světy se boří

Oči tečou
s divokou řekou
a líčení rozpustí
a já plavu
vždyď mám ráda
čistou vodu

Mám ráda déšť
co smyje
tmu noci
a za dne
léčím se z
raňené laně
kdysi dávno
v mládí naivitě
míchala jsem
zvláštní chutě
Publikoval(a): kopretina7777, 27.12.2020
Přečteno (101x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti