Boží svět je květ
Boží svět je květ
A ten květ
odvahu má
hlavu mi plést
Krásu ukazuje v svět
krásu dálky
krásu luk a strání
a k lásce se uklání
a já
jdu za ní
Bdí
slunce hřejivé
a
štěstí mámivé
ve větru
mi slastně kyne
časem běží
nepomine
Květ
je Boží svět
a
v radosti
očima pohladím
to co vidět není
křehké zauzlení
stvolů
a smělé
včelky opylují
nad pyl přeci není
a já ráda med
Publikoval(a):
kopretina7777, 26.12.2020