Změna chutě
Změna chutě
Mám ráda bonbóny
dnes potřebuji
změnit příchuť
Láká mě
ta
všechna chuť
mocné přátelství
rodinné spříznění
Tvá nálada
jenž
kolem plave
Dnes touží
mé chutě
mlsat
příchuť přemýšlení
v klidu
o samotě
Bonbón ochutnávám
mlsám
má chuť
klidu, samoty
A já ráda bonbóny
třeba další chutí
budeš Ty
jaké máš životní
hry
Vnesu se do té chutě
do tvé vůně
do tvého strachu
a radosti
jaký bonbón nabídneš mi
chutí dosti
Publikoval(a):
kopretina7777, 25.12.2020