Světlo zlaté
Světlo zlaté
Má kamarádko
u
cesty tmavé
rozsvědcíš světlo zlaté
Kamarádky
jenž dálka rozdělila
však mocná
přátelství je síla
A žiješ si své
kroky životem
a mazlíš se s osudem
Jsi plna života
a
klidně můžeš spát
že
dáváš dobro
celé své nitro
Děkuji kamarádko
že ač ti není
ti lehko
máš pro mne
své slunce paprsky
dobré slovo
a víš jak mi pomoci
když toulám se , upadám
a hlavu
zdvihneš mi ke hvězdám
I já ti posílám hvězdy
pro dobré cesty
Publikoval(a):
kopretina7777, 21.12.2020