Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Válčil si s nebesy

Válčil si s nebesy

kopretina7777 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Naše láska,při mě manžel vždy stál,ikdyž jemu samotnému bylo těžce...Láska srdíčka léčí,a je mocná a plní přání,jenom nebýt sobec...

Když zima
v duši byla
ty jsi mé sny hřál

Aby víra nezemřela
abych žila dál

Válčil si s nebesy
aby štěstí mi přinesly

A v noci
bez pomoci
jsi hvězdu pro mě
sňal
aby svítila mi v noci
do srdce si mi ji dal

A sál byl prázdný
a běžely dny
a ty jsi jen pro mě tleskal
a moc si se o mě bál

Bojujeme spolu
proti větru
v lásky hřejivém
svetru

A občas nám zešedivý vlas
však jeden pro druhého
jsme tu včas
Publikoval(a): kopretina7777, 17.12.2020
Přečteno (126x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti