Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Toulavá kočka

Toulavá kočka

Zamhouřila oči
kočka co má hlad
šelma v kapradí

Po kožíšku
pohladí
ti co by rádi
slyšeli ji příst

Skotačí jako kotě
kočka co má chutě
chutě hrát si
s plaménky
v tvých očích

Jiskra a vánek
jenž plaméky
uhasil
znovunalezená
hledá sil

Sil co domů
ji přenesou
když má náladu
toulavou
Publikoval(a): kopretina7777, 15.12.2020
Přečteno (32x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Hedullinn, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti