Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kopretina spanilá

Kopretina spanilá

kopretina7777 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Nejraději mám kopretiny...

Krásná kopretino
v lístcích bílých
ke slunci se vineš
v těžkých chvílích

Kopretino spanilá
čistá duše tvá
a radost
jenž
rozlila se v šeru
dá kvítí světu

Kopretino bílá
jasná paní
lístky bílé spanilé
šat bílý upřímný
se krajem line
jako tvá vůně

Kopretino
životem ke slunci
se obracíš
v temnu se neztrácíš
sladce spíš
zase se probudíš
Publikoval(a): kopretina7777, 10.12.2020
Přečteno (31x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti