Zpřetrhané sny
Zpřetrhané sny
Zpřetrhané pavučiny
pavouk předec unaven
Zpřetrhané sny
kdo by je znovu utkal jen
Kapky množí se v led
Průhledné kouzlo
zrcadlí co jen Bůh ví
o duši která měla sny
Miliony cest
ve stínech sněhu
v němž bílý závoj
udusí naděje a sny
všechny bolesti
Publikoval(a):
kopretina7777, 8.12.2020