Bosou nohou
Bosou nohou
Pošlapou anděly
možná ani nechtěli
Nevěděli že do nebes letěli
Zatmí se hvězdy
když
uhýbám z cesty
Kamínky nohy derou
že
chodím cestou svou
bosou nohou
Srdce k srdci
jak platím
jak to zvrátím
Ach
má záda
kudla a zrada
V mém světě
kde
láska kvete
Zamilovaná do hvězd
co jsem jim patřila
kde jsou ta světélka
Znovu objeví se
jedné noci
andělé mi letí ku pomoci
Publikoval(a):
kopretina7777, 29.11.2020