Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Naděje je...

Naděje je...

Naděje je slunce
které
v chladném mrazu svítí
A na jaře
vyroste v kvítí
koloběh žití
A slunce svítí

Naděje je láska
co dobrým
nese štěstí

Naděje je moře
větší než svět
Tak pojď do naděje
vložit květ

Naděje je amulet
snažím se ho neztrácet
chráním svoji naději
v dlani zahřeji
ochráním
a uspěji

S vločkou v dlani
v přesvědšení dospěji
že svět patří naději

Poradí sníh bílý
že život nepomíjí
sníh ve vodu
se změní

Mám naději
V moři bolesti
loďku záchrany
a břeh s hojností
Publikoval(a): kopretina7777, 27.11.2020
Přečteno (45x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 12:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti